Gott Nytt 2014

 
Jag önskar alla underbara människor ett frisk och underbart 2014! 


 
 
 

Nyårslöfte 2014

Jag brukar inte vara den som har nyårs löfte men det ska jag nog ta mig and detta år. som i tidigare inlägg nämnts har 2013 var verkligen upp och ner, haft drömmar som inte blivit som man tänk.
 
men 2014 ska jag göra  saker lite annorlunda, så mina nyårslöften blir
 
  • Ta tag i träningen och följfölja det
  • Fortsätta med bloggen, hela året
  • se till att verkligen plugg ordetligt inför varje uppgift, se till att plugga i tid ( inte skjuta på saker)
  • Se till att få bra resultat på högskoleprovet
  • Spara pengar!   
  • Resa på hösten om jag inte kommit in på läkarprogrammet
  • Njuta av nutiden
 
Hoppas verkligen att jag nått allt om 365 dagar :) 
 
 
 
 

flashback 2013

  
Sitter och drömmer mig tillbaka, till nästan allt.  Året som gått har verkligen vart en bergochdalbana rent känslomässigt för min del, men det har vart rätt bra när  man ser tillbaka.
 


 Började året med att forstätta att jobba åt läkare utan gränser, tog det där efterlängtade körkortet



 
 
Kunde då skicka in min aupair ansökan, äntligen var känslan då!
 
 

Vinter var lång förra året men helt fantstisk, med mycket snö. Motsatsen till nu..
 
 
Våren gick fort och dagen till jag skulle flyga kom så i början av maj, hade jag avskedsmiddag för mina närmaste vänner, det var väldigt mysigt. Amerikans teama såklart, mycket cred till mor min. 

 
sen kom den 19 maj, D-dagen! mycket känslor var så spänd och vill verkligen leva i usa ett år..
 
orieteringsveckan var helt underbar, första gången i världens bästa stad!  
 
 
Resan vart ju inte som planerat och åkte hem till sverige, arbetslös och väldigt nere, men tog skattepengarna och lite sparade pengar och drog till spainen med bästa Alex.  såg Barcelona och böra njöt av värmen!
 
 
Kom hem och njöt av sverigre och stockholm, helt otroligt vilket bra sommar rent värdermässigt det var! 



 
Började plugga igen och tog tag i drömmen om läkaryrket, kemi <3 haha
 
 hösten kom och drog tillbaka till NYC men denna gång med familjen <3
helt underbar vecka, bästa höstlovs veckan någonsin <3
sen vart det vinter faktikst, sven var på besök
lyxade till lite Frozen yohurt i allt pluggande när december mörkret var som värst!

maaat

efter jul är det gott med lite annat än julmat, väldigt trött på det så åkte precis och köpte mat.
Bästa thaimaten i nacka ;) lite dyrare än de anda i orminge men så gott ;) 
 
 
Så bra! fräscht, trevlig personal! Lite dyrt(egentligen inte) om man jämför med resturanger runt omkring i centrum men det ät det värt.
 
 

bläck till skrivare

vad gör du när du har slut på bläck i din skrivare? Slutar använda den? Köpe ny? så hade jag gjort innan jag fick tips om en bra sidan så jag måste bara tipsa lite!
 
Jag köpte nämligen en ny fotoskrivare för någon månad sedan och bläcket är redan slut, jag har använt den väldigt flitigt. skirver ut massa foton och papper till plugget!
 
 I allafall de flesta vet att de är ganska dyrt med bläck, men jag hittade en sida på nätet som jag måste tipsa om, finns till alla olika skrivare och rikigt bra leverans tid! Jag vill nälimgen ta tid till att länka till denna sida här kan ni gå och och beställa!  Jag har ju en canon  pixma ip4500 och så jag beställde faktiskt precis för de har också garanti och rikigt bra service så jag beställde :) Det är så bra med att om man beställer innan 18.00 så skckar de ut samma dag, verkligen super duper bra! de erbjuder också nykund bonus vilket är super duper!  
 
så om du har slut på blöck, köp inte ny. släng inte, byt bara ut dem. blilligt och bra hos Handyink.com ! 
 
 

jul strålande jul

sitter och myser med lite jul musik och ska snart krypa ner i sängen och kolla på något mysig julfilm. verkligen min favorit högtid, synd att de inte är någon snö hos mig! känns som de är oktober.. super trist, så önskar det kommer snö i helgen. ♥ 
 
 

Prov klart

Just skrivit fysik prov gick skit men får i värsta fall skriva omprov efter jul nu blir det att vänta på resultatet. Nu blir det serie för hela slanten! Framför allt modern family ;) 







en vecka kvar

Sista veckan innan jul betyder hetts plugg! omprov och sista prov i fysik! Där av mindre uppdateringar, men de är det värt, bara ett halv år kvar och jag är behörig för läkarprogrammet! wiie!  Så jag kämpar på, llät mig själv få lite lyxigt idag genom att köpa lite gott till plugget ♥
 
 
 
 
 
 

oh sven

 
Jag gillar nog ändå att sven kommit till stockholm :) ;)
 

follow your dreams

Denna blogg handalr också om att verkligen följa din dröm, vad den än är, hur stor den än är! Följ den! 

Jag kommer alltid längta till jul

 

så nu kör vi

första riktiga blogginlägget på denna blogg, wioo! Jag har bloggat tidiagre framför allt min senaste om min misslyckade aupair resa ni kan läsa om det Här.  
 
 
Nu blir det denna och hoppas det blir många inlägg och mycket inspiration. Jag håller på att Läsa upp Naturämnen på komvux för att hoppningsvis kunna bli läkare, eller jag ska bli läkare! Jag har bestämt att verkligen göra 100 % på detta! Jag läser även upp ämnen till USK ( undersköterka) för att kunna få erfarenhet men framför allt fast jobb under tiden jag söker ;) 
 
JAg kommer alltså i denna blogg tipsa om hur man kan göra för att få upp betyg, samt hp-resultat och andra sätt att lyckas komma in på den utbildningen som man drömmer om. Men det kommer också att bli en del roliga saker och foton. så nu kör vi! kraaam 
Jag på topp of the rocks, New York 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag tagit tag i denna blogg som jag har tänkte börja med sen i somras. bättre sent än aldrig är väl vad man brukar säga, men nu är det gjort. Jag har skapat denna blogg då jag älskar detta typ av fourm och skivande. Så jag gör det mest för min egen del. Jag hoppas att så många som möjligt följer kommer ta upp allt som mityt liv kan ta upp.