Sluta aldrig tro

 
 

Skolor i Österuopa

 
livet rullar på, snart färdig med biologi 2 samt kemi2 så nästa period blir det fysik 2 samt matte 4 fun! Vilket gör att jag börjar närma mig behörighet s jag har börjat drömma mig bort därför ocks börjat kolla in skolor i europa så om  någon läser detta som ska söka också får gärna kommentera   varför du kommer söka just till den skola du ska söka och varför de läkarprogrammet är bättre C: I min lista står  polen, med gdansk och Wroclaw samt prag med Charles Univesity och Riga stradins University. KOm gärna med kommentar ni som är i samma tankegång som jag ♥   Självklart ska jag försöka några gånger i  sverige först  snart dags för plugg till Högskole provet, är snart endast i månad kvar.. hjälp.. hoppas på det bäst för min del vissa dagar vågar jag tro att jag kommer att lklara det andra dagar inte, ska försöka tro lite mer ♥
 

TIPS - Upplevelse.com

Måste bara tips om den perfekta presenten, nu när  alla börjar fylla år.  Kanske alla ♥ -dag present? Allt finns på denna sida:
 
Upplevelse.com är så bra grej, mycket bättre än alla de andra  liknaden företag. så Jag tänkte att jag bara måste tipsa alla mina läsare ;) 
 
Det som är så mycket bättre än de andra är att dem  har så  många olika prisgrupper, och så många olika  typer av upplevlser, allt från fika och bowling till flyborad och spa upplevelser. Så den passar alla olika plånböcker och alla olika typer av pressenter till olika typer av personer, grupper och företag. Jag tycker personligen att det är väldigt roligt att få sådan här presseneter men man bör tänka på vad den som ska få den tycker är roligt och därav tycker jag att upplevels.com är bra för att de har så olika grejer att göra, så  finns verkligen något för alla, så innan du köper något ful som ingen vill ha så checka in denna sida. NU! 
 
Jag skulle verkligen vilja prova detta:
 
 
Bild från http://www.upplevelse.com/flyboard
 
 
 
http://www.upplevelse.com/bouncy-boxing-sumobrottning
 
eller  Bounchy Boxning ( även sumobrottning) haha ser skit kul ut :)  
 
Tips till min födelsedag;)