våren

NU är våren här och saker börjar närma sig. Fixar med alla ansökningar etc. Häromdagen, dvs i lördags skrev jag och ca 80000 fler högskoleprovet. Matte-delen känndes skit dålig och läs jättebra men när jag rättade låg jag på samma antal poäng på både delarna. Hoppas att dem andra fick väldigt dåligt så att jag får en hägre numrering ;) 
 
man kan hoppas, det jag egentligen bara behöver är 1,4-1,75 så kan jag ha chans att komma in i sverige. så kommer jag ligga kring 1,2 kanske jag ska fundera på att inte söka gdansk/(redan skickat in ansökan till riga och prag) samt prova nästa gång igen och verkligen rå plugga inför det. allt kan ju vara möjligt men skulle det vara så att resultate blir under 1.0 så självklart kommer jag göra det igen. bara att jag kanske kommer att bo utomlands och plugga 1a terminen där. vet att möjlighetet att byta är typ på 0 men klart jag hellre bor i sverige. Dock bör det nämnas att jag faktiskt ser fram i emot att flytta till polen/lettland/tjeckien/vad mer land jag kommer söka.  samt i gdansk är det ju nästa lika många svenska läkarstudenter som i örebro (källa har jag ej?) haha 
 
idag ska jag faktiskt iväg på läkarundersöking och även kolla upp apostille ( betala för en jävla stämpel, usch för byråkratin)