lovely

 
 
Min fina vän! My partner in crime! som jag spenderade veckan i Grekland med, det var hur mysigt som helst. längtar redan lite tillbaka.. 

karpathos <3

 
Detta var från Apela beach som helt amzing, även om det är ett filter på denna bild, så var vattnet verkligen sådär helt otroligt fint! 
 
 
 
 
 välidgt öde på denna ö med sina små paradise stränder och höga berg!  Den sista bilden här, var en väldigt liten men helt otrolig fin kyrka med kyrko gård. Måste även nämna hur fint dem gör för sina bortgånga på denna ö. 
 

sommaren är slut?

Imorgon eller på tisdag börjar det flesta skolor igen och höst terminen dra igång igen. Känns lite trist för min egen del då jag knappt vart ledig två veckor..  och jobbade dem där tre veckor då det var fantastsik medelhavs väder här i sverige. Jag fick iallafall en veckas sol  på karpathos och någon helg med fantastiskt väder :) Dock skulle det vara skönt med att få ha 10 veckor sommarlov. Jag minns när man nästan längtade till att sommarlover skulle börja igen. Jag hoppas att värmen kan komma tillbaka en liten vända till igen så även jag kan få njuta lite av sol och värme i sverige, lata dagar och att vara ledig. Dock har ju jag lite skola men ändå..
 
 
 
 

Im back

Ja hur gick det med det dära nyråslöftet egentligen? jamen nu tänte jag kika in här och säga några ord. 
 
Nu börjar sommaren att närma sig sitt slut. Jag hann inte bli färdig med fysik 2 och matte4 tyvärrrr baaajsi. men mitt hp är så långt att dessa kurser inte alls motiverar mig! behöver känns motivation för att orka ta tag i dem.. 
 
Nu lockar riga ganska mycket vi får ser hur det blir.. btw även antagen till två kurser på uninversitet.. Människans fysologi och hjärnans bio kemi... vi får se! ah gaad..
 
 
kommer att försöka blogg mer med bilder och lite roligare saker hehe ganska tråkiga ämnen right.. haha..